Wie ik ben

22181191_540762909589152_8351234122661405782_oCreativiteit en innerlijke groei; lopen als een rode draad door mijn leven.

Mijn passie is creëren, naast het maken van beelden, tekenen, schilderen en schrijven geef ik ook creatieve workshops vorm. Deze workshops zijn gericht op het maken van iets dat bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer.

Mijn ervaring met opstellingwerk, sjamanisme en trancedansen combineer ik met mijn creativiteit. Dit leidt tot een methode waarbij je vanuit een innerlijke wereld delen van de ziel zichtbaar en tastbaar maakt in deze fysieke wereld. Door beelden voor delen van de ziel te maken krijgen ze een plaats in hun systeem. Hierdoor creëer je balans en ruimte voor groei. 

Als een hedendaags “Creative Soulworker” gedraag ik me als een eclect. Uit verschillende culturen en natuurreligies verzamel ik wijsheid en rituele handelingen. In dit proces ontstaan krachtige nieuwe rituele handelingen waarvan creativiteit een belangrijk onderdeel is. Door het kunstenaarschap ben ik visueel ingesteld en verbonden met mijn innerlijke wereld. Hierdoor kan ik ook anderen in contact te brengen met hun eigen innerlijke landschap.

Creativiteit zit in mijn bloed, ik kom uit een kunstenaarsfamilie. In 2009 studeerde ik af aan de keramiekafdeling van de Gerrit Rietveld Academie. Sindsdien heb ik een beroepspraktijk als beeldend kunstenaar en creatief ondernemer.

“Follow your Bliss and the universe will open doors where there were only walls.” Joseph Campbell 

Het maken van beelden is voor mij dromen in klei. Het ontastbare dat tastbaar moet worden gemaakt voordat het weer vervaagt. Met mijn werk ben ik op zoek naar een werkelijkheid die altijd al heeft bestaan, als een ziel. Mijn beelden zijn te zien op: www.camilesmeets.nl

 

Copyright © 2017 Camile Smeets, Creative Soulwork, All rights reserved.